Identitate Vizuala

Scopul Identitatii Vizuale este de a asigura coerenta, stabilitatea si dezvoltarea in timp a imaginii marcii. Eficienta identitatii vizuale este obtinuta prin utilizarea unor fonturi, culori si elemente grafice specifice.

Logo

Logo-ul sau sigla, trebuie sa evidentieze prin elementele grafice folosite, semnificatia numelui sau activitatea companiei. Un logo eficient este unul simplu, usor de memorat si de identificat.

Flyere si Postere

Flyerele si pliantele sunt cel mai ieftin mod de a va face publicitate. Un alt avantaj al flyerelor si pliantelor este dat de modul compact in care este afisata informatia evitand astfel plictisirea cititorului.

Mape de prezentare

Folosite la birou sau in cadrul conferintelor si expozitiilor, mapele de prezentare, brosurile si cataloagele trebuie sa aiba un design profesionist si modern si reprezinta o buna modalitate de promovare.

Cărți de vizită

O carte de vizita va reprezinta atat ca persoana cat si ca societate. Mesajul transmis de aceasta trebuie sa contina datele de contact imbinate cu elemente grafice reprezentative pentru companie.

Diverse

La cerere, executam design si pentru: invitatii, bilete, diplome, newslettere, prezentari power point, albume scolare, ecusoane, legitimatii, etc.