Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ascensio/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853

Un site de prezentare reprezintă cea mai des utilizata forma de a descrie a activității prin intermediul internetului. Site-ul de prezentare poate conţine informaţii relevante despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalităţi de contact şi alte date specifice.

 

     In general un website de prezentare conține:

  • Descrierea activității firmei dumneavoastră
  • Lista de produse sau servicii oferite
  • Galerie foto sau video
  • Formular de contact si modalități de contact(adresa de e-mail, numere de telefon, localizare pe harta)

Designul si usurință cu care vizitatorul are acces la datele de pe site fac diferența intre site-ul dumneavoastră si cel al concurentei.

Din aceste motive, designul trebuie sa fie unul in concordanta cu profilul firmei, compus din elemente ce va reprezintă si va fac unici.

Pentru ca site-ul sa apară in prima pagina a motoarelor de căutare (ex: Google, Bing) trebuie optimizat pentru cuvinte cheie specifice.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ascensio/public_html/templates/ascension/html/com_k2/default/item.php on line 465
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mai multe din această categorie: Magazin on-line »

Pentru oferta de pret sau alte informatii, va rugam sa completati formularul. Veti fi contactat in cel mai scurt timp.
Toate campurile sunt obligatorii!
Introduceti numele.

Introduceti adresa de e-mail.

Selectati o optiune.

Invalid Input

Invalid Input